想知道BB⼗年後個樣嗎?(好好玩,真心推介)

想知道BB⼗年後個樣嗎?(好好玩,真心推介)
21 September, 2015 幸福人妻手記

回想起剛剛結婚嘅時候,我同老公總會幻想一下將來我地嘅BB個樣子會係點呢? 所以都會download一啲當年非常流行既apps嚟玩下,睇下BB會似媽媽多D還是爸爸多D。
到生咗波兒之後又會幻想一下5年後,10年後……波兒會變成咩樣呢? 總係會心思思想搵啲類似既apps 嚟玩下。
我剛剛試玩咗雀巢超級能恩既Online Game,個Game係upload自己小朋友依家個樣,就會見到佢10年後既樣子,我一玩就停唔到,係咁拎兩個囝D相黎試,有啲相睇完真係會笑餐飽,而且仲會好感觸添。

大家只須要去到呢個網⾴ https://goo.gl/1f0hw6,就會⾒到〈「預」見10年後的您〉,大家記得準備好一張BB 6個月至4歲嘅相,要正⾯效果先好架!

Screen Shot 2015-09-14 at 3.55.42 pm

上載咗之後,要耐心等大約1分鐘嘅製作時間,等待期間,畫面會有⼀D⼩小朋友唔同階段嘅發展資訊話俾⼤大家知,啱曬新⼿⽗母!

Screen Shot 2015-09-14 at 4.10.45 pm

效果似唔似其實真係⾒仁⾒見智,不過短短幾分鐘就好似經歷咗個時光之旅咁,⾒到10年後囝囝個樣,真係好有趣、好好玩!

bb10years_Fotor_Collage

依家頭2000位參加呢個Game可獲得1罐雀巢超級能恩2/ 3/ 4 號奶粉,只要share⾃己玩咗同share下自⼰小朋友10年後的相(Game), 就得架啦!

https://goo.gl/1f0hw6

Screen Shot 2015-09-14 at 4.14.22 pm

“資料由雀巢超級能恩提供”

Comments (0)

Leave a reply

jfb_p_buttontext
Shares