【靚到起晒角】$70抽到邊一隻公仔?? @ 迪士尼POLYGO限定店

【靚到起晒角】$70抽到邊一隻公仔?? @ 迪士尼POLYGO限定店
29 March, 2018 大仁生活
In Articles, 大仁生活, Blog
今日帶SY去朗豪坊, 一走入四樓, 小朋友己大叫:「嘩! 隻閃令令勞蘇好靚呀! 我好鍾意」

我:「你知E隻係咩系列咩?」, SY:「我唔知呀! 不過, 我見佢閃令令, 好似酒吧D燈, 好靚 (你去過酒吧咩?) 睇電視見過吖麻」

原來, POLYGO是千值練聯乘迪士尼的新玩具系列, 全部公仔「起晒角」

 

SY:「哦! 唔掛知得大大隻D公仔係一樣「起晒角」啦!!」

我則比較喜愛迷你版, 我:「你鍾意嗰隻電鍍版$300, 原色版$250, 我就鍾意迷你版, 細細粒, 同我啲Bearbrick都好襯喎」

其實, $70蚊抽一次都算昂貴, SY:「爸爸! 你唔駛抽架, 你可以全套6隻買, $400蚊咋, 平咗$20蚊」

那裡有錢…入寶山象徵式抽一隻便算….我:「你幫爸爸抽一隻啦, 你想抽到邊款呀?」, SY一邊抽一邊開:「乜無迷你版勞蘇嘅? 咁我第二想要就係三眼仔…哎呀!! 仔就係仔, 原來我抽到大眼仔」

POLYGO背囊 $429

POLYGO Tee HK$189

POLYGO DIY系列 $380

迪士尼・POLYGO期間限定店@朗豪坊
日期​:3月29日至4月29日
時間​:上午11時至晚上11時
地點​:朗豪坊4樓通天廣場

大仁生活facebook

Comments (0)

Leave a reply

jfb_p_buttontext
Shares