【齊齊打內戰!!】美國隊長3 HotToys 晒冷任睇

【齊齊打內戰!!】美國隊長3 HotToys 晒冷任睇
22 April, 2016 大仁生活
Avatar
In Articles, Blog, 大仁生活
超期待的《美國隊長3: 英雄內戰》終於有宣傳活動啦!! 今集比復仇者聯盟更大堆頭, 兩幫英雄互戰, 簡直未出擊先興奮.
 

如果, “美國隊長1″不是悶到發慌的話, 其實, 這系列真的精彩精彩莫名.

今次 新世紀中庭, 有巨型7呎大蟻俠, 1:1的美國隊長, IronMan, War Machine坐鎮.



 (其實是因為我矮, 還是鬼佬高大呢?
1:1
都咁大隻嘅?)

 

今日, 我終於用近距離欣賞HotToys玩具的第一次救命呀! 我應該會失足掉落這個12吋Figure的深坑啦…真係好靚呀!

 

支持英雄註冊的IronMan陣營原來Crossbones也加入了嗎?

 

今日真的多謝同事阿群, 幫我惡補MARVEL英雄歷史那位台灣的超粒方聲音導航, 實在太精彩. (點解香港無人咁做呢?)

 

特別這一個月我日夜鍛鍊MarvelTsumTsum, 10GB數據訓練得剩300MB, 我簡直當了自己就是復仇者聯盟其中一員啦.

 

自己連ID也改名做香港隊長:的阿群說:「美國隊長好靚仔, :「咁你一定係支持靚仔一邊啦,
但我支持億萬富翁IronMan, 即我哋係敵對啦」

 

漫畫中美國隊長會死, 而宣傳亦表明今集就是美國隊長的最後一集, 我看阿群也會很快要過檔來我這邊啦

 

今日同場有人說:「點解無蜘蛛俠嘅? 今集會出場喎」我對阿群說:「連蜘蛛俠都係幫我哋E, 你都轉會啦

 

Marvel專家阿群:「電影無人知會改成點嘅, 所以下星期三睇咗先講啦

 

電影未知結局如何, 但我可以說Scarlet Figure實在太靚, 連對鬼妹不大好感的我第一手執HotToys公仔, 簡直有少少觸電感覺.

 

【會場限定】
美國隊長 (內戰别注版) 1:6 每套HK$1480
《復仇者聯盟2》紅女巫(復聯别注版) 1:6 每套HK$1430

美國隊長及Mark XLVI (金屬顏色版) COSBABY 套裝HK$198
Steve Rogers及Tony Stark (絨毛版) COSBABY套裝HK$198

Moko新世紀
日期:4月22日至5月15日
地點:MTR樓層中庭

大仁生活facebook

Comments (0)

Leave a reply